התקנות לכל משתמש מורידות קבצים בינאריים מתחת לכל פרופיל. הסרתם תוך כדי כניסה כמנהל מערכת עלולה להחמיץ עותק של בן משפחה אחר. החלף משתמשים או טען את הפרופיל לפני הסריקה.

התקנות של כל המשתמשים עדיין משאירות קיצורי דרך ורשומות הפעלה לכל חשבון. בדוק גם את מפתחות ההפעלה של HKCU וגם של HKLM כאשר אפליקציית מגש שורדת אתחול מחדש.

תיעוד מי התקין מה ומתי; זה מונע הופעות חוזרות "מסתוריות" כאשר חשבון אחר מפעיל את אותו מתקין בן לילה.

קליפות לכל משתמש חשובות. ערכי הפעלה תחת HKCU\…\Run חל רק על הפרופיל המחובר, בעוד HKLM חל על כולם. אם אבא משבית כלי מגש אבל בפרופיל של ג'וניור עדיין יש את הערך HKCU, האפליקציה "חוזרת" לאחר שג'וניור מתחבר - אין צורך בתוכנה זדונית.

קיצורי דרך פנימה Public\Desktop ו ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs גלויים לכל המשתמשים גם כאשר הבינארי חי ב-AppData של אדם אחד. הסר את קיצור הדרך באופן גלובלי רק לאחר שתאשר שאף חשבון אחר לא מפעיל את התוכנית הזו.

בעת ניקוי פרופיל של משתמש אחר, השתמש ב"החלף משתמש" במקום להשתמש רק בהפעלה כמנהל מההפעלה שלך. חלק מהמתקינים כותבים באופן בלעדי לכוורת הרישום של המשתמש האינטראקטיבי; כלי ניהול מרחוק יכולים לפספס את הכתבים האלה אם הם לעולם לא יטענו את הפרופיל הזה.

מחשבי חינוך וקיוסקים משותפים נהנים מיומן שינויים פשוט שהוקלט בתוך מערכת הכרטיסים של IT: שם חשבון, תוכנה, תאריך התקנה, תאריך הסרה. משמעת זו משתלבת היטב מחשבים משותפים ומשפחתיים הדרכה כאשר לא מנהלי מערכת מתקינים ניסויים.

אם תמחק נתונים של משתמש אחר ללא הסכמה - אפילו בטעות - אתה עלול לשבור קבצים לא מקוונים או מצייני מיקום של OneDrive שהם מסתמכים עליהם. כאשר יש ספק, העבר תיקיות לאות כונן בהסגר במקום Shift+Delete.

פרופילי נדידה ומסיכות FSLogix מוסיפים שכבה נוספת. מה שאתה רואה בו C:\Users עשויה להיות תצוגה ממוזגת; ייתכן שהשינויים לא יימשכו עד שהמשתמש יתנתק כראוי. הימנע מחיקות הרסניות כשהפרופיל עדיין מצורף.

חשבונות "משפחתיים" משותפים של Microsoft במספר מחשבים אישיים יכולים להתקין מחדש כותרות של Microsoft Store בכל מקום כאשר אדם אחד מסיר אותם באופן מקומי. יישר הסרות עם אחסן לולאות הנחיות ואשר לאיזה חשבון יש את הרישיון.

העלאה זמנית של משתמש סטנדרטי למנהל כדי להסיר את התוכנה היא ריח של מדיניות - העדיפו לספק את ה-hash החתום של הסרת ההתקנה של הספק ל-IT כדי שיוכלו לפרוס הסרה בבטחה מבלי לחלק זכויות אדמין קבועות.

לאחר ניקוי כל הפרופילים, הפעל מחדש והיכנס פעם אחת ככל משתמש פעיל כדי לבנות מחדש מטמונים של סמלים; אחרת מישהו עלול לדווח על "אפליקציות חסרות" כאשר רק מטמון המעטפת היה מיושן.